El Campus CD Alcàzar aposta pel Producte Fora de Sèrie

Al llarg dels propers dies, les i els joves participants del Campus Esportiu Alcàzar de Maó podran gaudir cada capvespre d’una bereneta a base de Fruita Fora de Sèrie. 

El Club Esportiu Alcàzar de Maó organitza cada any un campus esportiu al llarg de la primera quinzena de juliol dirigit a joves esportistes que volen continuar amb la pràctica esportiva també a l’estiu. Fa tres anys, el Club va signar un acord de col·laboració amb Sa Plaça Mercat des Claustre, concretament amb el supermercat Suma, per oferir berenetes saludables a base de fruita a totes les participants de les activitats del Campus. 

Enguany, el Club Alcàzar continua la seva tasca entorn els hàbits alimentaris saludables i el consum de proximitat, i fa una passa més en l’àmbit de l’alimentació, apostant també per la sostenibilitat i evitant el malbaratament alimentari: aquest any, les berenetes seran de “Producte Fora de Sèrie”, aprofitant la fruita en excedent i aquella que més costa de vendre en els establiments de Sa Plaça, degut a la seva mida, forma o color. Tan mateix, els Productes Fora de Sèrie mantenen perfectament i més que mai les seves qualitats nutricionals i realitzen la funció per a la qual han estat produïts: alimentar la població. 

Aquesta acció ofereix l’oportunitat d’acostar la realitat del malbaratament alimentari a la població més jove. És sabut que els hàbits d’estil de vida i de consum adquirits en edats primerenques configuren el perfil de preferències de les etapes posteriors, fins trobar una estructura sòlida perdurable en el temps poc després de l’adolescència. En aquest sentit, la darrera etapa de la infància i l’etapa de l’adolescència són de gran interès per promoure l’adquisició de coneixements, potenciar habilitats i capacitats i afavorir l’adquisició d’hàbits relacionats amb un consum responsable i crític basat en l’agroecologia, capacitant els infants i joves per prendre decisions amb plena autonomia, també vers els estàndards de qualitat imposats per la gran distribució. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: